Haine en gros

Koki - haine en-gros

Haine en gros

Haine en gros

KOKI  este unul dintre primii comercianți cu ridicata online și a ajutat marile magazine sa creasca alaturi de noi. 

Magazinul nostru, Koki en gros este un magazin ce dateaza din ani ’90, mereu la moda, emanand eleganta si rafinament pentru toate varstele si toate gusturile.

Colaboratori noștri sunt angrosiștii care se concentrează în principal pe îmbrăcăminte de modă rapidă și sunt dornici să atragă doamnele de modă înainte.

Ne străduim întotdeauna să fim inovatori și încercăm să oferim clienților noștri modele in voga, elegante si cu bun gust. 

Cel mai important, Koki  garanteaza siguranța cumpărăturilor clienților noștri, astfel încât aceștia să poată face cumpărături fără a fi nevoiți să-și facă griji pentru securitatea lor online, conform GDPR.

Avantaje:

Preț și cost: Oferim prețuri competitive cu reduceri mari.

Transport gratuit la comenzile ce depasesc suma de 2000RON!  

Livrare: Livrare rapidă, 24-48ORE prin FANCOURIER

 Noi, in magazinul online Koki en gros avem grija sa avem stocurile in permanenta actualizate pentru o mai buna colaborare cu toti angrosisti nosti. 

Stiluri și calitate: Designuri unice cu material de înaltă calitate! Întotdeauna conducând tendințele modei, modelele fiind proprii pentru a perfecționa aspectul fiecărui produs pentru un rezultat mai uluitor.

În ultimii ani, KOKI a devenit activ si in tarile europene.  Efectuam livrari din Romania in toate tarile europene, cu un volum de vânzări tot mai mare, cu o viteză uimitoare. 

Serviciu clienți excepțional pe tot parcursul procesului de achiziție + dincolo. Cooperare excelentă în mai multe moduri și metode flexibile de comunicare bazate pe afacerea dvs.

Toate aceste avantaje fac ca KOKI  sa iasa in evidenta  printre alte magazine  en-gros online. Începeți călătoria dvs. cu KOKI și începeți o nouă eră de dezvoltare!

Marile magazine online au incredere in noi, este timpul sa aveti si dvs incredere in magazinul nostru, KOKI en gros, marele producator de haine de dama 100% romanesc.

 

0 Comment

Leave a Comment