Haine en gros producator imbracaminte dama angro

Haine en gros producator imbracaminte dama rochie sport cu paiete

Haine en gros producator imbracaminte dama

Haine en gros producator imbracaminte dama

Koki Engros este un magazin online a carui produse sunt disponibile en gros. Pentru clientii care vand la bucata este esential sa se asigure ca achizitioneaza marfa la cele mai mici preturi si o calitate mult superioara. Koki engros sta la dispozitia  propietarilor de magazine ce cumpara haine de dama en gros pentru femei. Rochii, fuste, compleuri, cardigane, bluze, paltoane.

KOKI (Haine en gros producator imbracaminte dama)  dispune de o diversificare a acestor articole pentru dame.  Rochii de zi, rochii de ocazie, rochii elegante, rochii nunti, rochii botez, rochii petreceri. Ne deosebim de celalalte magazine en-gros prin unicitatea produselor, a detaliilor care confera produselor noastre un plus.

Cel mai important, Koki  garanteaza siguranța cumpărăturilor clienților noștri, astfel încât aceștia să poată face cumpărături fără a fi nevoiți să-și facă griji pentru securitatea lor online, conform GDPR.

Avantaje:

Produsele furnizorilor pot afecta pozitiv sau negativ o afacere. Cu cât veți furniza clientului dvs. îmbrăcăminte de calitate mai bună, cu atât satisfacția acestora este mai mare, ceea ce înseamnă, în final, mai mulți bani .

Preț și cost: Oferim prețuri competitive cu reduceri mari.

Transport gratuit la comenzile ce depasesc suma de 2000RON!  

Livrare: Livrare rapidă, 24-48ORE prin FANCOURIER

 Noi, in magazinul online Koki en gros avem grija sa avem stocurile in permanenta actualizate pentru o mai buna colaborare cu toti angrosisti nosti. 

Stiluri și calitate: Designuri unice cu material de înaltă calitate! Întotdeauna conducând tendințele modei, modelele fiind proprii pentru a perfecționa aspectul fiecărui produs pentru un rezultat mai uluitor.

În ultimii ani, KOKI a devenit activ si in tarile europene.  Efectuam livrari din Romania in toate tarile europene, cu un volum de vânzări tot mai mare, cu o viteză uimitoare. 

Serviciu clienți excepțional pe tot parcursul procesului de achiziție + dincolo. Cooperare excelentă în mai multe moduri și metode flexibile de comunicare bazate pe afacerea dvs.

Alaturi de noi afacerea dvs va creste!

 

0 Comment

Leave a Comment